NYA bloggen!

Detta går ju inte! Det kan ju inte vara fler besöker på den här bloggen som inte uppdateras än min och sofias blogg som är igång, från och med nu ! :D:D:D


  http://jennyochsofia.blogg.se/ 

.

Återkommer så fort bloggen är klar! Tog lite mer tid än väntat.

tillbaka

Hej, det var ett tag sen, har haft ett litet break nu när skolan har börjat sen så har datorn krånglat. Och har vart väldigt mycket runt mig sista tiden.

Jag ska iaf blogga igen och då är jag back on track! Men eftersom det är fortfarande skola och jag har 2 hästar att ta hand om så ska jag och sofia inelind blogga tsm så får vi se hur det går :) Då blir det mer uppd. och förhoppningsvis en roligare blogg :)

Kan berätta lite kortfattat hur det har gått med tävlingarna, jag ska vara helt ärlig och säga att det har inte gått så bra. Upp och ner har det varit och jag tror att det är pga bristen på träning helt enkelt. så, så är det med de. Har nu iaf börja träna för en tränare som jag tycker är superbra och hoppas det håller. Tränar nu för henne en gång i veckan. visade resultat direkt på tävling som vi var på förra helgen :) Har iaf inte nån tävling inplanerad försen i trollhättan som vi angtaglien ska på som är i slutet av november nångång och det är med Meddis.

Hoppas allt är väl med er och kommer ge adressen till den nya bloggen inom en vecka!

Endel kanske har saknat mig endel inte, men har saknat alla er iallafall! :D


RSS 2.0