--

Jag vet att jag har vart sämst att uppd, men har tävlat fre lör, mer om det sen, och så har jag haft fullt upp, men det kommer, väl lite imorn eller ikvll eller nåt sånt. Åker ju till Vetlanda på torsdag och aa har massor att göra. Livet går i första hand. Men efter vetlanda ska jag nog ha mycket mer tid för bloggen :)

Film Filipstad Eira


Film på G

Håller på att ladda up filmen för Eira, så tycker ni ska kommentera filmen när jag är så snäll :p haha

Torsdag avklarad!

Huhu, har vart igång ordentligt idag.

Red dressyr på MEddis vid halv tio, ganska lat i början men lyssna mycket bättre i slutet efter ha fått lite skäll från mig. Men sen var hon fin :) Fick ha gramanen idag vilket var bra.

Fixade och åkte hem på lunch.

Sen till stallet och hade plockat allt till tävlingen på kvällen,  Meddis fick gå ett till pass med kondition uppför abborberget, hon är så duktig min tjej :) <3

Linnea fixa iordning Eira inför tävlingen och så sen gick vi ner til kvart över 4, tävlingen börja 5 :)

LD 80cm
Eira var super fin på framhoppningen iaf, riktigt lyhörd och pigg framåt. Samma på banan, kom nära hindrena nån gång när jag fes red men hon var super fin annars :) Vi nollade :) Haha var ett tag sen jag hoppa 80.. Haha nästan ett år sen, men det är kul :) Var super nöjd med rundan och vi fick kommentarer efter, det var många som sa grattis och tyckte det var en fin runda och en sa att det var snyggt ridet och det är alltid kul att höra :D

LC 90cm
Hon var även här super fin på framhoppningen, banan med, men fick 2 stopp, ett på 5an, en oxer, plockde upp henne lite för mycket och sen 7an en annan oxer där jag tog en halv halt, men hon lyssna inte på den, fast hon gjorde det när vi var lite för nära hindret så det blev lite sent, och då blev det studsigt, och jag skulle hållt i henne där, men släppte henne så hon skulle gå frammåt, och om man släpper på henne tar det stopp. Men sen gick allt fint fint :) Är riktigt nöjd med henne :)

Tycker det viktigaste för idag var hennes självförtroende och känsla, det var verkligen en superkänsla och det är riktigt kul :) Det var ju ett tag sen hon tävla och kom runt en bana, och hon värka så glad idag och taggad på hinder så det var kul :) Hoppas känslan blir desamma i krk :)

Imorn ska vi iaf ta nåt språng och sätta upp nån oxer, så jag vet vad jag ska göra när jag kommer till de läge vi kom till 7an så jag vet hur vi ska lösa det :) Sover även över där, eftersom det blir så tidigt på fredag :)

 

bad update

Blev lång dag med kan man säga igår, hinner inte uppd nåt försen ikväll nu, för rider Meddis nu på morgonen och på em sen ska jag ju tävla, Ha en bra dag!

Planerade tävlingar

In planerade tävlingar-
Filipstad 21/7 LD LC Eira
Karlstad 23/7 LD +5 LC Eira
Vetlanda 31/7-1/8 LA:4 LB LA Meddis
Färjestad 14/8 LB Meddis och antagligen hänger Eira med och hoppa några klasser.
Nuntorp? 20-21/8 Klara cup LB LA LA Meddis
Kil 4/9 DM LA LA Meddis

Sen får vi se ;) Det är dom tävlingarna jag har kollat på iaf :)

Juli blev en tävlings månad iaf med 5 tävlingar, haha :p Men det är såå kul :D Dock så är ju det inte med en och samma häst då det kan bli lite mycket ;p


Lååång dag :)

Åkte ut till stallet vid 12tiden kom hem vid 9 på kvällen ;)

Börja med att rida Meddis på ridskolan. Först så red jag bara på i stora travsteg och sket i formen och samma i galoppen gasa en lsträcka korta henne svängde lite, gjorde serie byten mm. Sen fick hon skritta sen red jag ordentligt och jäkla vad hon trampa under sig :) Hon var riktigt fin och gjorde lite förvönd galopp och skänkel vikningar och hon är underbar. Gjorde även ökningar och så i form och hon var fin :) Sen så gjorde jag som i början och lekte lite med henne och innan jag bröt av så tog jag upp henne i form och sen trava jag av henne i låg form och långa steg :) Detta gjorde Eira igår och det är så kul på en stor ute bana! :D Hästarna blir så lydiga tycker jag :)

Sen mocka jag och fixa och var inne hos Linnea och vi åt pannkakor och kladdkaka (y  :)

Efter det gick vi ner med Eira och hon var super fin och så himla rolig :D Ahh vad jag tycker om henne. Hon är liksom så kul, hon går det nog att lära allt och om hon hade riktigt bra självförtroende så skulle hon kunna gå SM efterso hon har så lätte för sig. Det är iaf nåt med henne som jag tycker är skitkul fast lite svårt att beskirva :d Gilla den här ponnyn mycke iaf ;)

Sen var Meddis tur igen och vi körde kondition upp för abborberget i galopp, sen fixa jag lite med henne och myste :) Hon är en riktigt mys häst och älskar att bli ompysslad och pussad (L Åhh vad jag älskar henne!


Har vart en grymt rolig dag iaf :D:D:D:D:D

Älskar livet :D

Just det, Eira är anmäld till krk till häjen oxå, eftersom det är så nära, hon går LD+5 LC på fredag  och kanske blir klass byte beroende på hur hon går på onsdag :)


Svar

Hallå! :)
Japp jag ska vara med, fast inte på Meddis min ponny utan på Linnea Wiighs ponny ;) Jag ska hoppa LD LC på henne, och nu när vi ändå pratar om henne kan jag väl skriva lite vad jag vet om henne ;)

Eira Kavnotar är hennes hela namn, hon är ett arab sto och tror hon är 11-12 år :) Linnea har tävlat henne med placeringar upp till LB hoppningar och hon hoppar och är smidig som en katt! Dock så vid en tidpunkt så börja hon stanna som hon nästan aldrig hade gjort förut, hon ville inte hoppa och då kolla dom henne hos vetrinären och inget dom kunde se var något fel på. Dom bestämmde iaf att betäcka henne och Eira har fått 2 jätte fina avkommor :) Sen har hon väl vart lite till och från med att vara igång och sen när hon har vart med föl men hoppa har hon inte viljat, vilket va synd eftersom hon har en jädrans teknik och lätthet. Fast dressyr är en av hennes starka sidor då hon kan dom flesta rörelser upp till msv dressyr eller högre.

Men i vår/sommar ville Linnea ha hjälp med henne och frågat mig och har ridit henne ibland i våras och nu sensate månaden rider jag henne varje dag och har börjat hoppa med henne. Hon hade inte så mycket självförtroende först så man fick ju vara där och stötta henne hela tiden. Men nu börjar det släppa bara mer och mer och nu börja hon tycka att det är skit kul att hoppa ändå :) Och det är kul tycker jag :) 

Ett bra exempel på att det börjar släppa är ju idag, vi hoppa nere på ridskolan och Eira skötte sig utmärkt. Inte ett enda stopp och i slutet hoppa vi en linje på 105 110cm och det hoppar hon jätte enkelt!

Det som är så kul med henne tkr ja är ju att hon är pigg, extremt välriden och kan nästan allt inom dressyr, haha blir nästan lite tråkigt då jag kan fråga linnea- Vad ska jag göra? Hon kan ju allt och gör precis som jag säger. Men då får jag försöka lära henne passage xd haha. Så himla söt. Vi klara av ett steg i passage ;) Haha inte enkelt kan jag säga ;) Så mellan hinder och på marken är hon extremt fin och nu, som när hon inte började stanna är hon jätte fin på och överhindrena oftast :)

Haha orka ni läsa allt? ;) Liten sammanfattning om Eira iaf :)  Obs glömde säga att det är Linnea som har ridit in henne och haft henne hela tiden och det är nog därför hon är så välriden ;)

Några bilder på henne när jag rider:


Åker till stallet

Åker till stallet nu, Meddis får gå 2pass idag nu blir det dressyr och på kvällen konditon.
Tror jag ska hoppa Eira med, sista gången innan tävlingen på onsdag. Red nere vid ridskolan igår och det var så sjuuuukt härligt och hon var så sjuuuuukt härlig :D 

Skara hästsport

Nu kommer sakerna vi köpte på skara :)

De Niro stövlar- så sjuukt sköna stövlar alltså. Hade ju inte tänkt köpa dom då jag ville ha Parlanti,pioneer eller tretorn men när jag prova dom här i extra smala vid benen och normalt höga så klicka det direkt :D dom är i kalv skinn och ahhh vad härliga dom är :)


John Whitaker byxer- Hade kollat lite på dom innan och var ganska när på att köpa dom röda eftersom nästan ingen är dom i rött och tyckte det skulle bli lite flachit på mig men nee, prova dom och tycker inte dom passa så bra på mig.. Men dom blåa fick det bli, dom är jätte sköna men det träliga är väl att nästan alla har dom menmen.

Veredus Olymic skydd- Svarta strl S hur snygga som helst :)

Kylbalsam- Mitt andra har tagit slut och kom på det i sista sekunden.

GräsBroddar- några speciella som man ska ha till ytter om det var torrt.

Sen köpte pappa några små grejer som är i sammahang med broddarna men vetinte vad de heter sen köpte jsg sporrskydd på lantmännen för glömde köpa det på skara :p

Tror inte det var något mer ;)

sorry

Blev ingen uppd idag, sorryyy för det! Kommer uppd imorn, men ska ut med amanda nu.

Puusssssss hej <3

Resultat

Hemma nu :) Dagen har väl vart sådär kan man säga... Det har inte gått bra fast man kan ju inte säga att det har gått dåligt heller. Vädre var underbart imorse, tills jag skulle hoppa upp och rida, då börja regnet komma. Sen såg man att det blixtra och åska längre bort från kumlaa :s Fast det kom inte dit utan bara regnet så innan jag hann börja rida fram var vi dygn blöta.

Till ridningen iaf, Meddis kändes lite att hon gick imot, och tror absolut att det var pga av allt regn och underlaget, att hon var lite förkitigt och tog inte för sig riktigt som hon brukar. Men hon hoppade kanon när hon hoppa och jag är nöjd över ritten under "omständig heterna" eller vad man säger ;)

1,2 gick jätte bra, 3an ett vanligt räcke med vatten mattor under fick vi ett stopp på, skyller faktiskt lite på henne för jag tycker att hon kunde ta för sig lite där och när vi kom rätt menmen. att flöt på riktigt bra sen och fick bra språng och hon börja ta för sig mycket mer. Även fast det kom dom maxade oxrarna kom och hon hoppa jätte bra på dem :) Sen kom vi till 8abc där vi fick ett stopp till där hon gick lite imot från kurvan men tror att jag kunde tagit igenom henne där om jag hade drivit lite till men aa, det är så svårt liksom när man inte känner suget där och inte har lika fighting känslan själv när man själv och meddis hatar vädret, så där var mitt fel.

Ändå nöjd faktiskt att vi kom igenom det svåraste av banan och det som var mest maxat för sen var det komb. och en linje. Men tror det var ca 25 starter och det var 12 som blev ute och dom flesta av dem 12 kom inte ens till 3an och detta är ju inte normalt så är ganska säker på att många av uteslutningarna berodde på vädret och underlaget :p Det var endast 5 som nolla av cponnysarna tror jag det var med..

Så men sånt händer, man måste kunna ta motgångar och man får ju inte bli deppig av det ;) Bara tänka på det bra av det sen så får man kolla vad som blev fel och rätta till det till nästa gång :)

Det som var träligt med var att regnet kom bara när kat b-c och halv d hoppa sen sluta det. Haha, men när vi hoppa så värkligen kom det jätte mycket regn och en stor det diss på de !


Det som vi köpte på skara kommer nog imorn för orkar inte ladda upp idag ;)


snabbis

Fullspäckad dag idag, ska göra iordning det sista innan jag går och lägger mig för imorn ska vi ju till kumla :) Resultat och det vi har köpt i skara kommer imorn ;)

Ny bil

Drar upp lite snabbt om vad som hänt i stallet idag, red dressyr på Meddis hon var supeeer fin! Riktig mjuk och go och lyssna jätte bra på skänkeln och jag sket i sporrarna. I slutet red vi igenom LA4 och funka jätte bra :)
Hoppa ju på Eira och eftersom det regna gick vi inte ner till ridskolan och hoppa utan på banan i stället oh vilken skillnad från igår! Hon hoppa upp med ryggen jätte bra och sög i hindrena och var jätte fin :) Sista rundan låg på 90-1m :) Så det känns bra :)

Imorn blir det dålig uppd för vi åker till skara hästsport på möran och kanske några andra affärer för pappa har fått en ny biiiiiiil :D Helt awesome snygg är den :)

Godnatt på er<3 

Saker

Usch vad trött jag är, igår kväll runt tio tiden börja jag och Mandis gå runt färnsjön :o Shit, jag har lite träningsvärk nu alltså. Det är välcirka 1,5mil den vägen vi gick....

Jaja, åker till stallet runt halv ett tror jag :) Och nu undrar ni kanske vad som fanns i påsen? =)

Haha inge specielt direkt så men :)

Stübben tvål,
Tvättsvamp,
silikonband :) Hehe.
Behövliga saker :)

När jag fick det börja jag direkt smörja sadelgjord, träns skydd mm som det kommer bild på :)


Nu när hundarna är till strömstad med Linnea så har wilma kommit tillbaka och hon är ju där som hon brukar vara :) -på hästryggen ;) 




Liten skillnad :)
 

Så, idag ska Meddis gå dressyr på banan, rider nog med graman för hon blir lite stark vissa ställen och så kommer jag åt henne mer då.

Sen så ska Sessan vila idag och när pappa kommer hem från stockholm ska han hjälpa mig när jag ska hoppa Eira nere vi ridskolan :)

Ha en bra dag <3

Svar på fråga

Fick en fråga om vilka avstånd jag hade mellan hindrena när jag red markarbete och det kan ju vara bra att veta :)

På serien hade jag 2,7 m mellan bommarna/hinderna och alltså 5,4 m mellan hindrena. Men det är ganska trångt men det är bra för då hoppar dom bättre med ryggen och blir inte så flack och sen kommer dom under säg med bakbena mycket mer :) Om man vill träna det :) Men man måste också tänka på att man inte får öka för mycket till serien och som ni ser på filmen så kom jag fel nån gång och det var pga av att meddis öka, jag tog förhållning för annars skulle det blivit förtrångt. 
Men om ni nu skulle vilja hoppa lite högre på ex sista hindret så tänk på att läng det en halv meter och även sista bommen för det gjorde jag en liten miss på och då blir det förtrångt :)

Sedan på studsena hade jag 3m :) Vilken är ganska normalt :)

Men sen beror det ju på om man har en b-c-d ponny eller häst men jag körde ju samma avstånd för Eira som är D-ponny så. Men om det var nåt du inte förstog så fråga igen :) 

Men om du provar med dom avståndena först när bommarna ligger på marken så är det ju bara att ändra om du tycker det blir för kort eller långt ;)

Hos Amanda

Hallå :) Sitter hos mandis nu, vi ska nog snart hitta på nåt tror jag :) Hästarna är inne nu och har fixat lite grejor :) Mamma och pappa har vart i karlstad och pappa besökte hööks och ni kanske vill veta vad han köpte? ;) Det kommer ikväll eller imorn iaf ;) Hihi. Ha en trevlig kväll på er! :D

färdigt fixat :)

Hallå, sitter och äter just nu, allt är fixat i stallet :)

Började med att rida Eira och gjorde samma sak som jag gjorde med Meddis igår. Hon var fin, gick imot lite grann men gick bra. Sen när pappa skulle höja upp lite på 80-90 på serien kom vi in jätte bra sen så tog det tvärstopp inne i serien på ett "hinder" så jag flög, var inte ett dugg beredd på det. Men jag kom upp nästan direkt och hon gick imot lite då med så jag sa till pappa att han skulle sänka lite och så höjde vi igen och då gick det jätte bra :)

Vetinte riktigt varför hon stog imot lite men hoppas det blir bättre imorn när vi ska hoppa lite bana och så i ridskolan.

Sen var det Meddis tur :) det blev konditions träning, ganska hård kondition också för den delen. Galoppera upp för abborberget bl.a och det var så kul för det var några som stog längst upp och när jag träffa dom så bara "vad duktig hon är som springer upp" "hon var jätte fin" mm och det tyckte jag var skit kul :D Haha, Meddis var jätte nöjd och så och när jag galoppera tillbaka brevid abbortjärn så var hon jätte pigg även fast vi hade tagit backen och när jag trava av henne var hon jätte på och det är alltid lika roligt :) Älskar henne såååå mycket <3 Underbaraste ponnyn jag vet.

När jag hade svampat av henne efter och haft på flugmedel mm så innan jag tog in henne i hagen gjorde vi "utställningsträning" hon var jätte duktig =) Ska göra det varje dag nu ca innan vetlanda.

Sedan longera jag Sessan i pessoalonchen i cirka 20min och hon var fin :)

Sist så smörjde jag allt och fixade och stallet är helt klart tror jag :) Bara hästarna som ska in ikväll ;)

 

Film markarbete/styrka


Godmorgon

filmen kommer snart iaf :) Åker ut till stallet snart då. Ska fixas allt där, sen så blir det kondition på Meddis, longera sessan och markarbetet och serier på Eira :) Ha det bra :) <3

sorry

hinner tyvärr inte ladda upp filmen idag, den kommer imorn. Ska ut nu hej <3

Dagen

Blev ingen bra upptd idag för att jag åkte ut till stallet vi halvtio när jag vakna och kom hem vid 2tiden och när jag skulle skriva ett inlägg så kommer ju åskan igen -.- ahh men sen somna jag iaf och när jag vakna så skulle vi till stallet igen ;) Och om nån timma ska jag nog va med Amanda :) Till dagen ridning iaf.

Började med att longera Sessan med inspänningar och hon var jätte duktig :) Lite seg men hon tyckte det var jobbigt när det var över 30grader varmt och det är ju förståligt.

Sen blev det kondition med Eira runt Nyhyttan och hon var lite halvt galen, haha. Nej men bara "lite" överenergi. Men vi har ju ökat havre lite på henne så ska nog höra med Linnea om jag inte ska rida henne lite hårdare ändå, även fast hon går ganska hårt. Men gillar Eira riktigt mycket :) Ska göra samma sök på Eira som jag gjorde på Meddis idag för det står kvar men kanske inte så högt.. ;)

Meddis red jag ju markarbete/styrka med. Hon var riktigt fin :) Lyssnade och så. Pappa filma så det kommer film snart. Men iaf så hade jag på en långsida med varanna bom och varannan hinderstöd med bom. och 3studs snettigenom. Efter en stund höjde jag upp bommarna med hinderstöd och hon fortsätte var lika fin, fast hon tog ju inte i ett skit. När jag hade sista hindret på lite över 1m och då säger pappa "det sista hindret är lite högt" och efter jag hoppa så sa jag att han skulle höja igen eftersom hon inte tog i nåt och jag ville att hon skulle komma undersig och hoppa bra med ryggen så pappa fick höja upp det till 120. Hehe då var han lite nervös. men blev lite trångt då när jag kom på det så hon han inte lyfta på benen riktigt när vi hoppa. men nästa gång så längde vi lite och då gick det jätte bra :) Fast hon inte tog i så mycket så fick vi ett riktigt bra språng hon hon hoppa riktigt bra med ryggen som ni kommer få se på filmen :)

Vill också säga att om ni hoppar hemma på era hästar, för det första så ska man inte hoppa högt varje gång, som ni säkert vet. Sen ska man inte hoppa så högt om man inte känner att man klarar av det eller om man blir osäker, för då blir hästen det med. Då är det bättre att hoppa högre för tränare som vet vad både du och hästen kan hoppa :) Jag höjde upp lite för henne för att jag kände att hon var riktigt fin idag, sen så ville jag att hon skulle ta i lite fast jag lyckades inte så jätte mycket med det eftersom hon skutta över det enkelt men lite fick hon ta i :)

Här kommer en bild från när jag red fram. Och det var ju as varmt så fick lite despans fån pappa att sätta på hjälmen innan jag börjar hoppa :)


Soooool!

Hej, hoppas ni är ute i det fina vädret? Ska nog bada snart :) Är verkligen hothothot!!

Gick upp vi sju imorse och satt på Meddis vid halv nio, hon gick sådär, red dressyr och hon var lite stum i munnen men vissa stunder var hon riktigt fin :) Vi gjorde lite skänkelvikningar och fattningar. Prova även att rida på 3-delat vilket funka helt ok :) Linnea hjälpte mig också med dressyr och det var bra :)

Efter red jag dressyr på Eira. Hon var riktigt fin idag! lyssnade jätte bra, var lite efter nån gång men är super nöjd. På henne gjorde jag lite överkurs med serie byten, Början på passage och galopp piruetter. Hehe men hon är jätte duktig :) Fan hon tog ett steg i passage och kändes som magi :o :D

Nu åker jag till Mandis, tycker ni ska göra samma som vi sooooola och baaaaaaada :D:D


Starlistorna har också kommit ut för kumla. Strtar som nr 22 på LA :)

whuhuuuu

Rolf-Göran vann! :D Shit vad bra dom va. Helt otroligt. Älskar hans La Silla hästar, dom är så sjuukt fina. Nu hade han med sig Casall la silla. Malin Baryard kom 2a, även en jätte bra runda :) Åh, måste gå och lägga mig nu känner jag. Ska upp vid 7 imorn och rida båda hästarna tror jag men först ska Linnea hjälpa mig med dressyren på Meddis. Blir träning sten hårt nu. till NF sm.

Rolf-Göran och Casall

Sjuuuukt varm dag

Sitter här nu då, skulle skriva ett inlägg vid 4 men fick stänga av datorn när jag började skriva för då kom åskan och regnet..

Red ut på både Eira och Meddis, inte särskilt hårt när det var runt 32 grader i skuggan... Usch vad varmt det var innan regnet kom. Men nu skiner solen, funderar på att gå en sväng innan falsterbo, för ni missar väl inte att det går på tv kl 22? På tv4 sport eller något sånt :)



Nu kommer lite blandade bilder, från Meddis på betet och när jag hoppade Eira och lite andra :)





Så det var dom bästa bilderna :) Sista bilden var en mobil bild från igår, som pappa tog kort.
ha en bra kväll alla <3

Bästa ponny (L

Hann inte blogga igår, kom hem så sent.. Meddis har vart fin både igår och iförrigår. I fredags så hoppa vi och hon var sååå jäkla bäst. Vi hoppa bana på msv-110 och några hinder var på 115-120 det gick awesome. Igår var det mest markarbete och styrka. Hon är riktigt fin nu alltså. Meddis fick nya skor med.

Vi åker ju till kumla lördagen som kommer och hoppar endast en LA och jag hoppas hon är lika fin då som hon har vart denna häljen.

Lite blandade bilder kommer idag med.

Blir dålig upptadering igen...

Ska göra mig iordning nu, vetinte om jag hinner ladda upp bilder idag, åker till stallet vid lunch och sen på em när pappa har slutat jobbet vidare till kristinehamn för ska va hos Therese med Meddis till imorgon. Så upptaderingen kommer vara dålig till imorn kväll... Men massa bilder kommer imorn kväll!
Ha det gött <3

Blogg time :D

Okej, då ska jag börja skriva på bloggen igen efter ett litet uppehåll ;D

Ja kan berätta lite som har hänt.
Meddis kom hem från betet i fredags och då har vi konditionsträna till måndag. träna dressyr på tisdag och då var hon stel och så men helt okej. Tävla LB1 igår vilket gick kanon! Fick 65, nåt i % och 190p :) Skit nöjd verkligen! Blev dock petad från plac med 1p -.-   Skit samma är super nöjd ändå :D
När Meddis var på bete så har jag ridit Eira så har vart lite sysselsatt iaf :) Rider hon nästan varje dag nu för tiden och det är skit kul :D Bilder kommer på henne när jag har fått Linnéas tillåtelse förstås ;)

Idag så red jag ut på Meddis i alla gångarter, inte för hårt och inte för "mjukt". Nu på kvällen så hoppa jag och Linnéa Eira och Sessan. Eira var jätte duktig och skötte sig utmärkt utan stopp och hon bjöd hela tiden vilket är kul :) Sessan var duktig men Linnea fick hålla i sig ibland på den stutsande hästen.

Bilder kommer kanske från när jag hoppa Eira idag beroende på om Linnéa vill ha med henne här på bloggen eller inte :)


Efter ritten igår så tänkte jag att pappa skulle ta lite kort för Meddis såg så glad ut men när pappa kom blev hon sur och ville inte sammarbeta så blev inga bra kort :p Haha.
Har mycke bilder från betet som kommer imorn tror jag :)
Godnatt på er <3 

bloggtorka

Har blogg torka just nu som ni ser. Fy mig.. Ska försöka komma igen nästa vecka :) Hoppas ni alla har det bra, ser även att min statistik inte har ändrats vilket är kul :) Nejmen nu när jag skriver här tycker jag det är kul :o Vill ni att jag ska börja blogga igen redan typ den här veckan? (a Har faktiskt många idéer och nya fräscha bilder sen så ska jag hoppa Eira imorgon så kommer mer bilder då kanske om pappa har lust att ta kort :)

Vad säger ni? Hiss eller diss på att börja blogga redan denna vecka? :D

RSS 2.0