snabbis

Klockan är 11 och har inte haft en "lugn stund" på hela dagen. Drar res snabbt och sen får ni bilder och så imorn bitti :)

LB: Lite under tempo dom 2 första hindrena men kom igång efter trean och hade jätte bra flyt. Dubbel nolla och kom 3a av 26 starter, 6plac och kat C+D var ihopslagna. Riktigt nöjd :)

LA: Hade riktigt bra flyt hela banan hon kändes super fin. Fick ett stopp på 3an som var ett vanligt räck och det vet jag inte varför. Sen sista hindret var vattnet och där låg vi lite fel och fick ett till stopp. Lite träligt bara när vi hade sånt bra flyt och hon kändes super fin :) Men så kan det gå. Blev utesl. Men huvudsaken är väl sprången och flytet än så länge iaf tills vi "kommer" in i La liksom.  

Bilder och filmer kommer imorgon, kan också säga när jag trava fram till första klassen så snubbla meddis så jag ramla av och stuka handleden så fick rida med ett bandage.. Haha kommer synas på korten ;)

Är nöjd med dagen för att hon har vart så fin alltså även fast vi stoppa i La.. :)

Kommentarer
Postat av: Ingela

Ni var jättefina och det var så roligt att få träffa er igen! Att se Meddis i så fin form och vilket jättejobb du gjort med henne värmde verkligen då vi saknat pussgurkan massor.

2010-06-07 @ 08:24:32
Postat av: Emma Knutsson

Grattis! :D hoppas det gick bra med handen :>

2010-06-07 @ 08:38:28
URL: http://emmaaknutsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0